donderdag 15 januari 2009

Wouter met Balein met Dichters op het Spoor

Ivo Allewaert, Gilbert Coghe, Patrick Cornillie, Frank Decerf, Bart De Block, Alain Delmotte, Joris Denoo, Arne Deprez, Frank Decrits, Gie de Vos, Albrecht b Doemlicht, Dirk Elst, Diana Freys, Philip Hoorne, Sylvie Marie, Marie Meeusen, Tine Moniek, Paul Rigolle, Olaf Risee, Xavier Roelens, Wouter Rogiest, Willy Spillebeen, David Troch, Lies Van Gasse, Toon Vanlaere, Herlinda Vekemans en Hugo Verstraeten.
Deze dichters stappen op zaterdag 24 januari samen op de trein naar aanleiding van Dichters op het Spoor, een initiatief van Toon Vanlaere. Meer info, op de site
van gedichtendag
; nog meer bij Paul Rigolle.

Vier Baleinen (Allewaert, Elst, Meeusen, Rogiest) zijn van de partij, en treden als collectief Balein voor het voetlicht in station Gent Sint-Pieters, in het tijdslot van 15:00 tot 15:45. We verwachten jullie Gentenaars (zeker als je toch een trein moet hebben)! 's Avonds in Izegem duiken we ook nog eens collectief op, als deel van het mooie lijstje hoger op deze pagina... welkom Vlaanderen.

Ikzelven, Wouter, plaats ook een woord in de opener, van 10:00 tot 10:50 in het station van Izegem, geboortestad van niemand minder dan Alice Dalle, wijlen mijn grootmoeder.

Looking forward to meeting you there.

1 opmerking:

Maarten zei

Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn Wouter, maar succes gewenst.