zaterdag 9 januari 2010

An Vandesompele + Meander = 2010?

Collectief Balein: ruim een jaar ver, en nog steeds niet betrapt op stilzitten. Deze keer danken we onze opschudding aan An (Anna voor de vrienden), die aan iets moois bezig is bij Meander. In 2009 publiceerde ze enkele gedichten in het poëzietijdschrift Meander (gedichten en het bijhorende interview, klik hier).

Naar aanleiding van die publicatie werd ze deze week door een jury genomineerd voor de Meander Dichtersprijs 2010, samen met nog 5 anderen. Om die reden nodigt ze ons uit om het volgende te doen:
Ik wil jullie [...] van harte uitnodigen om hier even een kijkje te gaan nemen. Je kan er luisteren naar een kort interview met alle genomineerden en je (liefst vòòr zondag) inschrijven op de nieuwsbrief van Meander. Zondag ontvang je dan via die nieuwsbrief meer uitleg over de prijs, en een link om te gaan stemmen op één van de zes genomineerde dichters. Natuurlijk zou het fantastisch zijn mochten jullie daarbij op mij stemmen, maar omdat de beste, en alleen de beste hoort te winnen, hoor je natuurlijk alleen te stemmen op wie je het meest bevalt!

Alvast bedankt om even een kijkje te gaan nemen op de website, en een warme zwaai vanuit Rome!

Ik ga daar natuurlijk op in.

Geen opmerkingen: