donderdag 27 januari 2011

De Contrabas · dank

Het gedicht "5C - gedicht opgedragen aan Maarten Inghels" uit de cyclus brood en koffie prijkt sinds vandaag op het springlevende Gedichtenforum van De Contrabas. En dat op Gedichtendag. Dank!2 opmerkingen:

janien zei

Wat een prachtgedicht!! Het maakt me sprakeloos. Je hebt een heel nieuwe adem genomen, heb ik 'ontdekt'. Ik bedoel: als ik je gedichten van nu vergelijk met die van enkele jaren geleden toen ik je leerde kennen. Nu ja, dat is mschn wel een open deur intrappen, een mens groeit, maar toch.

Gisteren hoorde ik de uiteenzetting ("De kleuren van alles en niets") van die andere wetenschapper, expat (Japan) Jan Lauwereyns in het Letterenhuis in Antwerpen. Hij las er ook voor zijn nieuwe bundel "Hemelsblauw". Toen ik jouw gedicht hier las, 'herkende' ik wat Lauwereyns 'bekende'.

Coincidence: in een aside over GD in de 'new' Sausage Machine verwijs ik zowel naar jou als naar Maarten Inghels. Hoe klein de wereld, het web. Ach, weer zo'n deur. Straks verdenk je me nog van #dadm. Tant pis, ieder zijn waarheid, toch?

Sanne zei

Wauw... Love your style! Sanne