donderdag 28 augustus 2008

SMS-Poëziewedstrijd OdeGand 2008

Dichterkens! Niet minder dan vier posts op dit blog zijn gewijd aan de SMS-poëziewedstrijd OdeGand 2007. Een duidelijker blijk van mijn enthousiasme voor dit evenement had ik niet kunnen geven. Onafwendbaar, mijn deelname dit jaar!

De sms-poëziewedstrijd van BASE is een samenwerking met het Festival Van Vlaanderen en het Poëziecentrum, en kent dit jaar zijn vierde editie. De uitreiking vindt plaats in Gent tijdens OdeGand, op 13 september 2008. Ik mag dit jaar twee keer als laureaat figureren. Het eerste winnende sms'je gaat als volgt.


Niet het bed mr het tapijt
kwam ons best gelegen voor.
Zoals ze ons vloerde mt
wintervacht, naaldje draadje
uitgelegd om haar mt jou
eens rollend uit te kammen.

2 opmerkingen:

Hilde zei

Mooi! Ik was vorig jaar ook op de uitreiking. We werden die dag behandeld als heuse VIP's en ik ben sindsdien ook lid van de fanclub van dit poëtisch gebeuren. Ook ik mag dit jaar meer dan één pagina van de bundel bezetten.
We gaan er op vooruit...

Wouter7 ¶ zei

Dag Hilde, wat leuk om op deze manier een lotgenoot te begroeten. Mooie site heb je trouwens, wilde dat even zeggen (kon niet daar, dus doe ik het hier, ook middels link... sites met "zeven" in de naam mogen geen vreemden zijn voor elkaar).

Tot op de uitreiking!