woensdag 16 maart 2011

I-Brain & Senses 2011 · nu zaterdag · 11:00-18:00 · Universiteitstraat Gent

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart heeft in Gent I-Brain & Senses plaats, een evenement van Breinwijzer & Universiteit Gent. 

Hoe maakt ons brein zintuiglijke waarneming mogelijk? Dat is de centrale vraag tijdens dit festival over hersenen & zintuiglijke waarneming. I-Brain & Senses is een 2-daagse mix van presentaties, debatten, experimenten, theater en muziek. 
  • Vrijdag is gereserveerd voor de slothappening van Meeting of Minds for Youth, een wedstrijd over de hersenen voor de leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs (9:00-16:00, Universiteitstraat 4, zie onder). 
  • Zaterdag staat het evenement staat open voor het grote publiek (11:00-18:00, Universiteitstraat 4). Bovendien is er de avondshow Mind Magic (20:00-22:00, Sint-Pietersnieuwstraat 33). Toegang, telkens gratis.

Ondergeschrevene leidt er een experiment rond zintuigen, multimedia en netwerken. Meer informatie vindt u hieronder, op de poster (voor origineel: klik hier).

Voor het hele verhaal, inclusief mp3 luistertest en een test van uw reactietijd: kom gewoon af, in de loop van zaterdagnamiddag. En er is nog zoveel meer te doen, zie http://i-brain.be.

2 opmerkingen:

Steven zei

Hello Wouter, die poster ziet er leuk uit. Als ik morgen in Gent was, zou ik zeker langskomen (helaas niet het geval). Doe jij trouwens nog onderzoek in audio?

Wouter zei

He Steven, bedankt voor de aanmoediging. Wel mijn onderzoek zit wel degelijk nog steeds in netwerken en niet in audio, maar gezien de onstopbare en toe te juichen transformatie van het netwerk (van datatransport naar medium voor alles) is aandacht voor audio, video en gaming voor een netwerkingenieur geen overbodige luxe meer :-) Als we ooit samen iets kunnen opzetten (heb je blog bekeken!), welkom.