woensdag 18 juli 2012

Loftuiten · Vinkenoog · Lakenhallen Belfort Gent · Vandaag


Deze namiddag is het zover: met zes jonge schrijvers brengen we gedichten en proza van Vinkenoog, als ode. In aanwezigheid van zijn weduwe, Edith Ringnalda. Met ook muziek - Ten Adem! Van 15:00 tot 17:00, Lakenhallen (voet Belfort), Gent. Daniel Termont zelf ziet het helemaal zitten, en nodigt u uit in zijn tip van de dag (zie website Gentse Feesten (18 juli) of, identiek, hier). En ook de weerman ziet het goed zitten vandaag. Gratis inkom. Welkom!

--
Speciale editie van Loftuiten. Edith Ringnalda, Dirk ElstDorien De VylderKenny De ThaeySylvie Marie De ConinckWouter Rogiest en Xavier Roelens eren Simon Vinkenoog. Muziek: Ten Adem. Presentatie: David Troch. Wees welkom!
Bron:  https://www.facebook.com/events/353575594714973/
--

LOFTUITEN


Genre: 
Vertellingen / lezingen
Organisator: 
Poemtata vzw i.s.m. Dienst Evenementen en Feesten
Op Loftuiten staan steeds reeds overleden auteurs centraal die geboren zijn op de dag dat het literaire programma van "de cultuurloft" plaatsvindt. De centrale figuur op 18 juli is Simon Vinkenoog. Zijn weduwe Edith Ringnalda, tal van jonge auteurs en het Loftuiten huisorkest (Ben Schockaert en Bardthesque Jaques van Ten Adem) eren hem. Presentatie: David Troch.

Bron: http://gentsefeesten.be/evenement/loftuiten-wo-18-juli-om-1500-u
--
Toevoeging 19 juliEnkele foto's - met dank aan Poemtata Poëziemanifestaties - en een filmpje.

 

Dank aan de organisatoren!

Geen opmerkingen: